INTERVIU. Un nou jucător important se conturează pe piaţa de restaurante: Care e povestea Tomcat Hospitality, un grup cu circa 40 de restaurante sub branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe sau Sagakura?

♦ Cătălin Gheorghe, proprietarul grupului Tomcat Hospitality: „Am închis anul trecut cu afaceri de circa 15 milioane de euro şi estimăm pentru 2024 undeva la 20-25 mil. euro. Avem...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.