Ce strategie au adoptat companiile din HoReCa în pandemie. Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill: Am şters cu buretele tot ce ştiam şi ne-am gândit ce-am face astăzi dacă am vrea să investim în acest domeniu

Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill, un business care s-a apropiat de 190 mil. lei în 2019, consideră că foarte multe companii din HoReCa au fost forţate să gândească noi strategii de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.